VOETBAL BILJART DARTS |
Generic selectors
Alleen exacte matches
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in posts
Zoek in pagina's
ban_top_01.jpg

Bekerprimeur van Alverna is alweer voorbij

(Zie update) De Gelderlander | KNVB beker – De eerste deelname in de clubhistorie aan de KNVB-beker is voor Alverna na één wedstrijd voorbij. De Wijchense eersteklasser verloor in de eerste voorronde thuis met 0-2 van ODIN’59. De derdedivisionist uit Heemskerk bleek voor de thuisclub op alle fronten een maatje te groot. Toch bleef Alverna lang in de wedstrijd.

De ploeg van trainer Jeffrey Kooistra kreeg zelfs de eerste goede kans. Levi Raja Boean schoot na 8 minuten uit kansrijke positie net naast. De bezoekers namen daarna het heft in handen en kwamen na 35 minuten op voorsprong door een ziedend afstandschot van Jeffrey Klijbroek: 0-1.


Job Gielen (tweede rechts) kopt een bal weg voor Alverna in de bekerwedstrijd tegen ODIN’59.
© David van Haren

Tien man. Na rust kon Alverna zich vaker uit de omklemming bevrijden, maar grote kansen leverde het niet op. Na de tweede gele kaart in de slotfase voor verdediger Thomas van de Worp had de thuisploeg, die pas één week had getraind, met tien man geen kracht meer om iets terug te doen.

In de slotminuut zorgde invaller Mitchel Bormann voor 0-2. Alverna dankte de deelname aan de KNVB-beker aan het bereiken van de halve finale in het districtsbekertoernooi van vorig seizoen.

Bron: De Gelderlander
Ernie Berenbroek 18-08-18, 21:08


 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een grote (leesbare) versie: Klik hier
 


Hier wat foto’s van Nico Teeuwissen: