SPONSOR PAGINA

‘Twee vliegen in één klap vangen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest als nu’. Door onze voetbalclub Alverna te sponsoren ondersteunt u tevens KiKa. Deze stichting financiert het onderzoek naar kinderkanker en helpt daarmee deze ziekte onder kinderen te bestrijden. Als eerste club in het regionale amateurvoetbal gaat Alverna voor deze unieke samenwerking en u kunt hier deel van uitmaken.

Help de strijd tegen kinderkanker

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen, maar dit moet en kán beter. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Door ‘vriend van Alverna’ te worden draagt ook u hier een steentje aan bij.

U ondersteunt onze mooie club

Met ons nieuwe sponsorbeleid maken we het ondersteunen van onze vereniging laagdrempeliger en aantrekkelijker. Alle ‘vrienden van Alverna’ wordt de mogelijkheid geboden tot exposure , of u nu een groot, middel of klein bedrijf heeft, ondernemer bent of als individu de club een warm hart toedraagt, iedereen telt bij ons en KiKa mee! Daarnaast koppelen we bij Alverna ambitie en niveau aan sfeer en gezelligheid, met aandacht voor alle geledingen binnen onze vereniging. Van de jeugd tot lagere senioren, van recreatieve tot prestatieve voetballers. Juist deze mix tussen prestatie en lokale betrokkenheid is wat onze vereniging tot een unieke club maakt. Regelmatig komt men naast de wedstrijden waarvoor u gratis toegang krijgt bij elkaar om onder het genot van een drankje op informele wijze contacten te leggen, ervaringen uit te wisselen en uw zelf alsmede uw bedrijf te presenteren binnen ons regionale netwerk van ondernemers.

Hoe kunt u ons en KiKa sponsoren?

Sponsoren bij Alverna is voor iedereen toegankelijk. U kunt het bedrag sponsoren waarbij u zich prettig voelt, en van elk gesponsord bedrag doneert de vereniging 10% aan KiKa middels een jaarlijks te overhandigen cheque. Tevens komt uw sponsoring ten goede aan de gehele club, zodat jong en oud, prestatief en recreatief, éénieder profiteert van uw bijdrage! Voor een uitgebreide weergave van de mogelijkheden:

Steun Alverna, doe mee aan de strijd tegen kinderkanker!

Alverna kent diverse mogelijkheden hoe u kunt bijdragen aan zowel de club alsmede KiKa.

Lid worden van de Vrienden van Alverna en KIKA:

 1. Sponsoring van minimaal € 500,00
  U treedt daarmee toe tot de Vrienden van Alverna, u krijgt gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van Alverna Zondag 1 en u steunt KIKA en daarmee de strijd tegen kinderkanker.
 2. Sponsoring van minimaal € 600,00
  Naast het hierboven genoemde krijgt u ook de mogelijkheid voor het plaatsen van uw eigen bord langs het veld exclusief belettering (ook hier kunnen wij zorg voor dragen)
 3. Sponsoring van minimaal € 1000,00
  Naast het hierboven genoemde bij punt 2, krijgt u de belettering en het bord voor uw exposure langs het veld erbij. Ook kunt u uw bedrijf in de kantine promoten met de slideshow via “club-tv”.
 4. Sponsoring naar keuze
  Zoals gesteld telt éénieder bij Alverna mee. Het is daarom natuurlijk ook mogelijk een ander bedrag te sponsoren wat past bij uw persoonlijke wensen.

Van groot tot klein, iedere bijdrage voor Alverna en KiKA telt!

Extra mogelijkheden

Tevens zijn er ook de volgende mogelijkheden tot sponsoring, te weten:

   1. Bordsponsoring: rondom ons prachtig gelegen hoofdveld, voorzien van een nieuwe kunstgrasmat en ledverlichting, kunt u met uw bedrijfsnaam pronken.
    • Bordsponsor € 200,- : laag bord aan zijkant veld
    • Bordsponsor € 250,- : hoog bord aan zijkant veld
    • Bordsponsor € 300,- : dubbelzijdig bord aan voorkant veld/tribune
    • Bordsponsor € 400,- : dubbelzijdig bord aan bovenkant tribune
     (deze bedragen zijn exclusief belettering, ook hier kunnen wij zorg voor dragen)
   2. Lid van de ‘club van 100’: Met een jaarlijkse bijdrage van €50,- wordt u lid van onze befaamde ‘club van 100’ en krijgt u gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van Alverna 1.
   3. Balsponsor Alverna Zondag 1: Voor €75,- maakt u de wedstrijdbal mogelijk tijdens een thuiswedstrijd van Zondag 1, wordt de bedrijfsnaam voor aanvang, na thuisgoals en tijdens de rust omgeroepen en tevens getoond op onze slideshow.
   4. Sponsorzuil voor de jeugd: Voor een bedrag van €100,- krijgt u een naamsvermelding op onze jeugdsponsorzuil die tijdens speeldagen van de jeugd en jeugdactiviteiten een prominente plek op ons sportpark inneemt.
   5. Sponsoring boarding jeugd: Eveneens met een bijdrage van €100,- bent u vertegenwoordigd op onze opblaasbare boarding die tijdens tal van jeugdactiviteiten bij zowel binnen als buiten de club wordt ingezet.
   6. Kledingsponsor: Wilt u het team van uw zoon/dochter/vriend/vriendin of anderszins met uw bedrijf op de borst zien schitteren, dan is het ook mogelijk om kledingsponsor te worden van een elftal. Kosten hiervoor in overleg en afhankelijk van gemaakte keuzes, vraag naar de mogelijkheden.

   

  Van alle bovengenoemde sponsorbedragen wordt 10% gedoneerd aan de Stichting KIKA middels een jaarlijks te overhandigen cheque.

Informatie en contact:
Door de gewijzigde beleidsstructuur vervalt het sponsorcollectief. Eveneens komen de indeling en bijbehorende termen; stersponsor, co-sponsor, subsponsor, clubsponsor te vervallen.

Voor meer informatie over genoemde zaken dan wel andere vragen over dit initiatief kunt u contact opnemen met:

Andrew van der Bruggen: 06 12511715
Arno Jansen: 06 43350000
Paul Jeurissen: 06 53373481
Dave Spithoven: 06 30974868

Bij de ‘vrienden van Alverna’ telt iedereen mee!