VOETBAL BILJART DARTS |
Generic selectors
Alleen exacte matches
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in posts
Zoek in pagina's
ban_top_01.jpg

Uitslag Rabo clubkascampagne is bekend

Afgelopen zaterdag werd op het Bospad de cheque overhandigd met daarop het bedrag dat Alverna dit jaar met de Rabo clubkascampagne heeft verdiend. Bestedingsdoel is het opknappen van onze speeltuin, waar de vrijwilligers inmiddels al flink mee aan de slag zijn geweest. Met een bedrag van € 780,48 gaat dat

Geslaagd jeugdkamp voor onze pupillen

Dit weekend hebben de jongste leden van Alverna (pupillen) een jeugdkamp gehad. Leon Willems schoot wat foto’s met zijn mobieltje die je hieronder kunt bekijken.

Schema voorbereiding Alverna 1 zon

Het duurt nog even voordat de manschappen van Zoran Borejevic (hoofdtrainer) en Engin Dag (assistent trainer) aan de voorbereiding van het nieuw seizoen beginnen.
Zondag 4 augustus is de eerste training, Daarna volgen een aantal oefenwedstrijden en zondag 1 september de eerste bekerwedstrijd. Zondag 22 september

Belangrijke informatie over de zomerperiode

Zoals je misschien al weet is men gestart met de vervanging van ons kunstgrasveld. Tevens zijn vandaag het grasveld (veld 2) en het trainingsveld ingezaaid. Daarom is het vanaf nu tot eind juli niet mogelijk (lees: niet toegestaan) om op de velden te trainen. Begin augustus kan in overleg weer getraind worden.

Veiling tbv LED-verlichting grandioos succes

Het trilt nog na op het Bospad. De onlangs gehouden veiling leverde namelijk maar liefst 30.000,- euro op. Een gedegen organisatie en een veilingmeester (Jochem van Gelder) die in een bloedvorm stak leidde er toe dat de aanwezige bieders gezamenlijk tot dit fantastische eindresultaat konden komen.