VOETBAL BILJART DARTS |
Generic selectors
Alleen exacte matches
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in posts
Zoek in pagina's
ban_top_01.jpg
MENUMENU

Verdiende overwinning Alverna op Oirschot

Alverna heeft zich na de verdiende overwinning op Oirschot weer in een positie gebracht die zicht omhoog verschaft. Waar Oirschot aan de andere kant van de tribune over een schitterend nieuw kunstgrasveld beschikt, moest er op een erbarmelijk slecht, droog en hobbelig veld gespeeld worden. Dit leidde aan

Nieuwe aanwinst voor volgend seizoen

Andac Cakici is de vierde nieuwe aanwinst van Alverna voor het volgend seizoen. Hij komt over van DVE-Trajanus zaterdag, waar hij met zijn trainer Engin Dag de overstap maakt. Andac kan op het middenveld op alle posities uit de voeten, is 20 jaar en speelt al 4,5 jaar in het eerste elftal.

Weekendje Alverna 10,11,12 mei

In de maand mei worden alle competities afgerond en maken we ons op voor misschien wel weer een prachtige zomer en gaan ons aansluitend voorbereiden op een nieuw seizoen. Op 10,11,12 mei heeft alverna nog leuk weekendje gepland staan met diverse activiteiten, zoals je hieronder kunt lezen.

Voorbeschouwing Oirschot – Alverna

Alverna moet Paasmaandag op bezoek bij Oirschot V, dat in nood verkeerd. Zij begonnen het seizoen nog goed. Eind November stond Oirschot op een verdienstelijke 5e plaats. Hierna kwam de klad erin en werden er slecht enkele puntjes bij gesprokkeld. Drie gelijke spelen en een overwinning sinds half november.

Onnodig gelijkspel Alverna tegen HVCH

Alverna heeft aan de ontmoeting met HVCH slechts een punt overgehouden. Dat is gezien het spelbeeld van het eerste uur te weinig. Alverna begon goed aan de wedstrijd en creëerde zich gedurende de eerste helft diverse goede kansen. Al na 5 minuten ging Job Gielen op rechts goed door. Zijn voorzet op Lennart van