YveY (Daniel Frankenhuis) in zonnetje gezet
VOETBAL BILJART DARTS |
Generic selectors
Alleen exacte matches
Zoek in titel
Zoek in content
ban_top_01.jpg

YveY (Daniel Frankenhuis) in zonnetje gezet

[De Telegraaf, 01-07-17] In een paar seconden zoefden de gasten van de zakelijke kortingskaart Pearlcard en netwerkclub Founders Carbon Network van oprichter Merlin Melles naar de Loft in de Adam Toren op de zestiende verdieping. Het uitzicht is adembenemend en een aanrader voor toeristen of binnenlandse bezoekers.


V.l.n.r. John Rietdijk en Chanine Steffers van Primedinners, Nanne van der Leer en Dirk Lubbers, cateraar Daniel Frankenhuis, organisatrice Merlin Melles en wijnkoper Bert de Boer. (Foto: Ab Blauw)

Ruim honderd ondernemers nipten aan glaasjes champagne, wijn of bier, terwijl cateraar YveY Events voor een stroom aan hapjes zorgde. Eigenaar/directeur Daniel Frankenhuis kreeg deze keer de hoogste onderscheiding, de Pearlcard Award, voor innovatief ondernemerschap. De Nijmegenaar die meestal op de achtergrond blijft, mocht nu zelf eens in het zonnetje staan. Zijn cateringbedrijf dat onder meer actief is in het NEC-stadion De Goffert, slaat steeds meer de vleugels uit. Zo verzorgde Frankenhuis met zijn team, onder wie mededirecteur en oud-profvoetballer Alexander Prent gisteravond ook de catering in het Koninklijk Concertgebouw voor het gala van Dance4Life.

Het hele artikel lees je op de website van de Telegraaf: Klik hier

Bron: Stan Huygens Journaal